Αρχική

vouchernewsfinallogo2

 

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ VOUCHERNEWS.GR!

To Vouchernews.gr είναι ο ιστότοπος ενός δικτύου Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Αντικείμενό του είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα voucher και η διευκόλυνσή τους στην διαδικασία συμμετοχής: από την πληροφόρηση για τα τρέχοντα προγράμματα  και την καταχώρηση της αίτησης, μέχρι τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την ενεργοποίηση της επιταγής.
Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να διαπιστώσετε αν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να υπολογίσετε τα μόριά σας, να βρείτε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στην περιοχή σας ή να διαβάσετε αποκρυπτογραφημένες τις ανακοινώσεις υπουργείων που σας αφορούν: όλα τα νέα για προγράμματα voucher!

VOUCHER 29-64 | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος voucher για ανέργους ηλικίας 29-64. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί εδώ: http://voucher.gov.gr/program-group/action/pid/25/paction/results

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER 29-64 | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Voucher για ανέργους ηλικίας 29-64 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 120 ωρών, πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης, και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα συνολικής διάρκειας 500 ωρών...

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Έχουν αναρτηθεί εδώ.
Η αναζήτηση γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.). Εάν το αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι «Δε βρέθηκαν αποτελέσματα», δεν είστε επιτυχών/ούσα. Σε κάθε περίπτωση...

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Έχουν αναρτηθεί εδώ.
Η αναζήτηση γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.). Εάν το αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι «Δε βρέθηκαν αποτελέσματα», δεν είστε επιτυχών/ούσα. Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά τον ΚΑΥΑΣ σας. Αν έχετε επιλεγεί...

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2015 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση του ΙΝΣΕΤΕ

"Ενημερώνουμε όλους τους ωφελούμενους του πρώτου κύκλου του προγράμματος "Επιταγή Εισόδου για Ανέργους Νέους, έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού", ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, 11/4, η πληρωμή της θεωρητικής κατάρτισης μέσω μεταφοράς του αντίστοιχου ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελουμένων. Το αργότερο την Τετάρτη 13 Απριλίου, τα χρήματα θα έχουν φανεί στους λογαριασμούς."

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση

Δόθηκε παράταση προθεσμίας κατά μια 1 ημέρα έως και τη Δευτέρα 11/04/2016 και ώρα 24:00 για την υποβολή των αιτήσεων Β΄κύκλου των ενδιαφερομένων για το έργο «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» που συγχρηματοδοτείται από πόρους του ΕΚΤ και της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων.

Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18-24 | ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα "Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για ανέργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας" έως τις 08/05/2016 και ώρα 23:59.

Διαβάστε Περισσότερα...

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ανακοίνωση του ΙΝΣΕΤΕ

"Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26.02.2016 εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, η ένταξη του προγράμματος στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 και η χρηματοδότησή του. Πλέον αναμένεται η άμεση μεταφορά των σχετικών πιστώσεων στο ΙΝΣΕΤΕ. Επαναλαμβάνουμε ότι το ΙΝΣΕΤΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να περιοριστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες, που σε καμία περίπτωση δεν οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του. Τις επόμενες ημέρες, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου σχετικά με την πορεία των πληρωμών των ωφελουμένων του προγράμματος.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας."

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  • nanou
  • methodos
  • hellasphone
  • venetis
  • jumbo
  • eleftheroudakis
  • Singular
dilwnw symmetoxi

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOUCHER

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ

NEWSLETTER

Vouchernews.gr | Copyright © 2014. All Rights Reserved