Αρχική

vouchernewsfinallogo2

 

Διευκρινήσεις σε ερωτήματα

Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2015 15:30
VOUCHER 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΔΩ

Διευκρινήσεις δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ για το voucher AEI/TEI (ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι.). Ακολουθούν επιλεγμένες διευκρινήσεις από το κείμενο του ΟΑΕΔ.

- Όλα τα τμήματα θα πρέπει να αρχίσουν το αργότερο στις 10/06/2015.

- Όσα σφάλματα παρατηρούνται στις αιτήσεις συμμετοχής των Ωφελούμενων και δεν επηρεάζουν την επιλεξιμότητα τους – π.χ. έχουν να κάνουν με αναγραμματισμούς ονοματεπωνύμων, δήλωση ηλικίας (με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι Ωφελούμενοι είναι γεννηθέντες μετά την 01/01/1985), δήλωση βαθμού πτυχίου, αλλαγή Α.Δ.Τ.και αλλαγή IBAN θα μπορούν (εφ' όσον ο ΟΑΕΔ ενημερωθεί) να διορθωθούν και δεν θα επηρεάσουν ούτε τη συμμετοχή των ωφελούμενων στη Δράση ούτε τη Δήλωση-Έλεγχου παραστατικών που έχει υποβάλει ο Πάροχος.

- Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε ισχύ το αρχικό δελτίο ανεργίας των ωφελουμένων, το δελτίο δηλ. που είχαν κατά την υποβολή της αίτησης. Όμως είναι απαραίτητη η κατοχή ενός έγκυρου και ενεργού δελτίου ανεργίας κατά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, έστω κι αν αυτό εκδόθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο της αίτησης.

Ολόκληρο το κείμενο εδώ.

 

voucheraei-teinew1

 

Vouchernews.gr | Copyright © 2014. All Rights Reserved